Begravelse

Begravelse Gentofte, Lyngby

Få en begravelse efter dine ønsker

En begravelse er familien og vennernes sidste chance for at vise den afdøde sin respekt og hengivenhed, og derfor er det vigtigt at alle dele af ceremonien på denne dag, er nøjagtig som ønsket.

Vi har stor erfaring med begravelser og igennem rettidig omhu og seriøsitet, sikrer vi at alt bliver som planlagt. Vi ved at det kan være svært at svare prompte, på de mange spørgsmål der opstår, når planlægningen er i gang, og derfor lytter vi med tålmodighed og lader tingene gå i dit tempo.

Igennem en god kommunikation sikrer vi at der ikke er nogen der føler at beslutninger bliver taget hen over hovedet på dem, og vores erfaring gør, at vi kan hjælpe dig med dine individuelle ønsker og behov i ceremonien.
 

Tradition og ceremoni

Fordi vi har de grundlæggende værdier på plads, kan vi inkorporere dine individuelle ønsker i ceremonien, uden det går ud over traditionen. Vi yder kvalificeret hjælp og rådgivning, men først og fremmest yder vi en personlig service, hvor kommunikationen og de menneskelige værdier er på plads.

Vores forretninger ligger i  Lyngby, Gentofte, Holte og Bagsværd, men uanset hvor du er fra på Sjælland, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.

Husk at vi også kan tilbyde en billig begravelse, uden at det går udover kvaliteten!

Afdelinger:

Lyngby Begr. & Ligkistemagasin ApS
Gasværkvej 12
2800 Lyngby
Telefon: 4587 1235

 

Begravelsesforretning Sørup
Ordrupvej 34 A
2920 Charlottenlund
Telefon 3990 9081

 

Holte/Rudersdal Begravelsesforretning
Kongevejen 339
2840 Holte
Telefon: 4542 0808

 

Stengård/Bagsværd Begravelsesforretning
Buddingehovedgade 194
2860 Søborg
Telefon: 2254 6316