Bisættelser

Bisættelser i Gentofte, Lyngby, Søllerød

Bisættelser efter ønske

Bisættelser bør være efter familiens og den afdødes ønsker, og hos os får du en seriøs og respektfuld behandling, uanset hvilket tro eller overbevisning du har.

Det er fordi vores grundlæggende værdier er på plads, at vi kan hjælpe dig med dine individuelle ønsker og behov, og på den måde skabe en hel unik bisættelse for den afdøde og de efterladte. Igennem en god kommunikation sikrer vi at alle forventninger er afstemt, og at der ikke bliver taget nogen beslutninger hen over hovedet på familien.

 

Vi har stor erfaring med bisættelser

Erfaring er en vigtig brik i at få denne sorgens dag til at lykkes på bedste måde. Igennem seriøsitet og rettidig omhu, sikrer vi at der ikke opstår overraskelser og problemer igennem dagen. Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig igennem hele processen, fra planlægning, til mødet efter begravelsen med familie og venner.

Vores forretninger ligger i  Lyngby, Gentofte og Holte, men uanset hvor du er fra på Sjælland, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.

Afdelinger:

Lyngby Begr. & Ligkistemagasin ApS
Gasværkvej 12
2800 Lyngby
Telefon: 4587 1235

 

Begravelsesforretning Sørup
Ordrupvej 34 A
2920 Charlottenlund
Telefon 3990 9081

 

Holte/Rudersdal Begravelsesforretning
Kongevejen 339
2840 Holte
Telefon: 4542 0808

 

Stengård/Bagsværd Begravelsesforretning
Buddingehovedgade 194
2860 Søborg
Telefon: 2254 6316